Youth Muay Thai Talents bij MTA DuranGym

2018-10-07T15:20:21+00:00

Gisteren met onze jeugdvechters Wessel Hut 10 jaar en Christy Bo 14 jaar afgereisd naar Eindhoven om de deel te nemen aan Youth Muay Thai Talents bij MTA DuranGym. Wessel kwam uit tegen Damian Kwint. Een sterk en ervaren vechter van team Verhaar. Alle rondes waren voor Wessel. Dus winst voor Wessel. Top partij! Gefeliciteerd mannetje. Trots op je. Christy zou uitkomen tegen een zeer ervaren meisje Acelya Akpinar van Power house Hannover, maar hebben zich teruggetrokken. Dus helaas geen partij voor Christy. Focus ligt nu op 24 maart, WFMC Duits open K1 kampioenschappen die in Dillenburg gaat plaatsvinden. Tussentijds nog een paar gala’s mee pakken. Onze strijders zijn gretig en hebben er zin in. Osu!

Bezoek onze Facebookpagina voor het laatste nieuws, activiteiten en uitwisseling van ervaringen!

Youth Muay Thai Talents bij MTA DuranGym2018-10-07T15:20:21+00:00

Oproep sponsoren en donateurs

2018-10-04T14:25:23+00:00

Oproep sponsoren en donateurs!

Mijn zeer getalenteerde pupillen zijn Christy Bo (14 jaar) en Wessel Hut (10 jaar) en komen uit voor mijn vechtsportschool MTA Roden uit Nieuw Roden. Ze zijn geselecteerd door de MON (Muay Thai Organisatie Nederland/IFMA. De IFMA, wat staat voor International Federation of Muaythai Amateur is opgericht in 1990 en gevestigd is in Bangkok Thailand.

Zie: Announcement of the 2018 Youth World Championship

Het is de enige wereldorganisatie van Muaythai amateurs die erkend is door de GAISF (General Association International Sport Federations). De GAISF is een zusterorganisatie van het IOC ( International Olympic Committee).

Het Muaythai wordt in Nederland door meerdere bonden georganiseerd. Echter de Muaythai Organisatie Nederland (MON) is de enige die het traditionele amateur Muaythai organiseert en uitdraagt. De MON is tevens de enige organisatie in Nederland die lid is van de IFMA en de EMF. Voor Muaythai is dat de IFMA. Er kan per land maar één organisatie aangesloten zijn.

Mijn pupillen Chrisy Bo en Wessel Hut zijn 2 van de slechts 8 jeugd atleten die in hun leeftijdscategorie zijn geselecteerd door de bond MON – IFMA om Nederland te vertegenwoordigen op het mondiaal meest prestigieuze evenement wat jaarlijks plaatsvindt in Bangkok Thailand, de bakermat van het Muay Thai. Het WK Muay Thai zal plaatsvinden van 3 augustus t/m 11 augustus, maar is echter wel op eigen kosten. Ik (trainer Harry Otter) van MTA Roden uit Nieuw Roden steek ontzettend veel energie en tijd in beide jeugdvechters om hun droom te kunnen verwezenlijken.

Om deel te kunnen nemen aan deze wereldkampioenschappen is veel geld nodig. Om dit te kunnen realiseren zijn we op zoek naar sponsoren.

Voor bedrijven die ons willen ondersteunen bieden wij een tegenprestatie en reclame. Voor vragen betreffende sponsoring en de tegenprestatie kan er contact worden opgenomen via info@mtaroden.nl of telefonisch. Ik ben bereikbaar op 0629585564.

Bezoek onze Facebookpagina voor het laatste nieuws, activiteiten en uitwisseling van ervaringen!

Oproep sponsoren en donateurs2018-10-04T14:25:23+00:00
Ga naar de bovenkant