KICKBOKS CENTER LEEK, JOUW TEAM!

Harry Otter

Mijn missie is pas geslaagd als ik al mijn kennis en ervaring, die ik in afgelopen 35 jaar heb opgedaan, kan overbrengen op mijn leden, mijn team. Dat is mijn passie! Samen een pact vormen, een hechte groep waarbij het geheel meer is dan de som van de delen.

Waarom wij?

Simpel, omdat alles om het team draait en niét alleen om de leider of de trainer(s). Het functioneren van ons team is meer dan een optelsom van de kwaliteiten van de individuele teamleden, interactie is minstens zo belangrijk en bij ons een absolute voorwaarde. Samenwerken verhoogt bovendien onze teamprestaties en daarmee ook van onze individuele leden.

Ons doel is om het beste in een ieder naar boven te brengen. Of het nu gaat om conditie, zelfbescherming, eigenwaarde, gezondheid, het beste uit jezelf halen of aan wedstrijden deelnemen… we doen het samen!

Waarom Kickboks Center Leek?

Mijn naam is Harry Otter. Ik ben in 1989 begonnen met Muay Thai/Kickboksen en tot op heden in deze sport actief. Mijn passie voor deze sport is alleen maar toegenomen.

Na eerst een vereniging te hebben gehad vond ik het de hoogste tijd worden om het serieuzer en groter aan te pakken. Vooral om een echte dojo te creëren die volledig voldoet aan mijn eisen en wensen. Met een officiële wedstrijdring, een grote strakke spiegelwand, goede bokszakken, uitstekend leenmateriaal en alle andere benodigdheden kan ik oprecht zeggen dat het gelukt is! Mijn grote wens is dankzij veel doorzettingsvermogen uitgekomen.

JOIN THE KICKBOKS CENTER LEEK TEAM!

 Werkelijk iedereen kan deze sport beoefenen! Naast Kickboksen beoefenen we ook traditionele Muay Thai, Crosstraining/HIIT, Cardio & conditietraining. Ons trainingsprogramma bevat voor ieder wat wils.

Dus join the Kickboks Center Leek Team en laat ons jou inspireren!

ERVARING OPDOEN IN ONZE WEDSTRIJDRING

Wil je zelf ervaren om in een officiële wedstrijdring te staan? Kom dan gerust langs om de sfeer te proeven of vraag een gratis proefweek aan!

PLEZIER  -  KWALITEIT  -  RESULTAAT

Wat wil jij bereiken?

Wij bieden verschillende abonnementsvormen aan, zodat je de juiste keuze kunt maken.