Prachtige resultaten op Warriors of the North

2020-03-08T22:22:31+00:00

Wederom prachtige Muay Thai resultaten op Vechtsport Gala Warriors of the North!

Op 13 oktober jongstleden was het zover voor 6 vechters van Muay Thai Academy Roden (MTA Roden) uit Nieuw Roden. Na hard te hebben getraind konden ze weer strijden voor de 1e plaats op kickboksgala Warriors of the North in Drachten. 5 winst en 1 diskwalificatie.

Als 1e mocht Tessa. Kwam uit tegen Naomi een sterke dame van Bonjasky Academy. Tessa was scherp en met zuivere technieken was de 1e ronde voor Tessa. Begin 2e ronde raken knieën en goede combo’s naar het lichaam waar de tegenstandster zichtbaar last van had. Meteen daarna liep haar tegenstandster vol op de teep in de plexus. Tessa haar tegenstandster gaf op. Dus winst in de 2e ronde op tko. Gefeliciteerd meid.

Als 2e mocht Jasper. Net 13 jaar en kwam uit tegen een sterke jongen van the Gym Harkema. Was meteen al duidelijk dat het een fysiek erg sterke jongen was van 14 jaar. Dat bleek meteen al in de eerste ronde. Domineerde heel erg en de opdracht die Jasper meekreeg hield ‘ie zich aan. Jasper deed wat ‘ie moest doen en won deze partij op punten. Gefeliciteerd met de overwinning. Trots op je Jasper.

Als 3e mocht Christy. Moest tegen Saskia van MT Hoogeveen. Christy heeft eerder tegen haar gevochten en gewonnen, dus Saskia had wat recht te zetten. Christy die de hele week al ziek was had vrijdag nog de keuze of ze wou knokken of niet. Ziek is ziek, dus aan haar de keuze of ze wou knokken. En dat wou Christy. Christy kwam als winnares uit de strijd. Super gevochten meid. Gefeliciteerd. Beterschap…?

Als 4e mocht Wessel. Kwam uit tegen Mohammed Sanhayi van Team Bolem. Een vel naar voren vechtend knokkertje. Wessel vocht heel slim en wist alle 3 rondes ruim te winnen. Gefeliciteerd met je winstpartij.

Als 5e mocht Nick. Nick kwam om keihard te knallen en dat deed ‘ie. Jemig wat was jij sterk Nick. Zowel boksen, trappen en knieën waren hard. Alle 3 rondes overduidelijk voor jou. Tegenstander was een kop groter en elke combinatie die jij naar het lichaam maakte dook hij in elkaar wat uiteindelijk resulteerde in combinaties naar het hoofd […]